PORTAL NAAR MIJN SITES

Welkom op mijn websites!

Ik heb een aantal websites gemaakt bij verschillende providers. Voor mijn vierde website had ik wat meer ruimte nodig omdat het mijn muziek site wordt, met veel muziek en foto's. Deze site is tevens een portal naar mijn andere sites.

Je bent nu verbonden met mijn site bij One.Com waar ik opslagruimte heb gekocht voor mijn diverse sites. Om verder te gaan klik dan op een van de links hieronder.

1.    Herco's Muziek Site

Klik op de foto

Deze site is hoofdzakelijk voor mijn eigen plezier: om terug te kijken naar mijn muzikale verleden en om nieuw werk te plaatsen. Er zijn dus ook veel  foto's te vinden van vroeger, zoals de foto links.

Deze foto is gemaakt door het ANP tijdens een repetitie voor mijn optreden in NCRV's "Haal het doek op", een talentenjacht. Het was toen 1972 en ik was 23 jaar oud. Ik maak al meer dan 50 jaar muziek, maar nooit professioneel.

Ik heb ruim 9 jaar accordeonles gehad, maar speelde ook orgel in een groep: The (Soul) Connection.

Toen ik in 1973 ging werken, speelde ik een aantal jaren met enkele van mijn collega's. Ik speelde synthesizer en Fenderpiano. Ik componeerde al wat langer, maar begon in die tijd ook te arrangeren.

Ik heb ook in een speciale studio (SVEM) gespeeld, waar ik kon spelen met computers, vooral de CMI Fairlight IIx en III.
Nu ben ik 58 en maak muziek met een keyboard van Yamaha, de PSR3000.

2.    SERIE-TV (Nederlands)

Dit was mijn eerste website op de ruimte die door mijn provider beschikbaar werd gesteld, worldonline.nl, later overgenomen door tiscali.nl. Onlangs werd tiscali overgenomen door Telfort en verdween mijn site. Nu is het weer terug op ONE.COM, maar is nog niet bijgewerkt (dec-2009).

Deze site gaat over de TV-series die in ons land zijn uitgezonden. Ik was altijd al geÔnteresseerd in de muziek van TV-series, dus wilde ik er ook wat mee doen. Om een lang verhaal kort te maken resulteerde die interesse in deze website, waar de series worden besproken aan de hand van thema's, bijv. "Kinderen in TV-series", "Muziek in TV-series", "Robin Hood-series", enz. Muziekfragmenten zult u op deze site niet of heel weinig vinden.

Aanvankelijk wilde ik de site 2-talig opzetten, maar dat bleek teveel tijd te kosten. Ook nu ligt deze site even stil.

3. Mijn Genealogie-site.

Genealogie is iets waar ik sinds kort mee bezig ben. Ik wil graag weten waar ik vandaan kom. Het is een aardige stamboom geworden met sporen die terugvoeren naar Duitsland, BelgiŽ en Frankrijk.

Deze link voert naar mijn site bij ONE.COM
Onlangs heb ik DEZE SITE toegevoegd!

4.  Mijn Weblog.

Ik heb een weblog toegevoegd. Al mijn interesses waar op mijn andere sites geen plaats voor is, krijgen op deze weblog de ruimte ...

 

Deze pagina is het laatst op 16-jan-2010 ge-update.